Pressmeddelande

Vi hoppas att lägga till alternativet i framtiden, men för nu, skapa ett nytt namn för varje version eller ny design du skapar så vi kan garantera ingen mönster är missriktade. Ledsen för eventuella besvär! Rotera Clipart för nu, Använd knappen "Lägg till anteckningar" för att förklara hur du vill ha din clipart för att roteras (dvs "Vänligen rotera björnen 90 grader medurs").

Du kan också använda "Lägg till anteckningar" inkluderar alla andra justeringar du vill som vi gör till din design. Ta nästa steg - fortfarande behöver hjälp? Kontakta oss ring 800-293-4232800-293-4232 gratis pris offert teckensnitt ser för ett teckensnitt som inte är tillgänglig i labbet? Du kan antingen ge oss ett samtal för att se om vi har teckensnittet på fil eller kan du maila oss din önskat teckensnittsfil. Vi ska redigera din design att inkludera din önskat teckensnitt och maila en bild som bevis för din recension när vi har bearbetat din beställning.

Har du ett teckensnitt i åtanke? Fortfarande behöver hjälp? Kontakta oss ring oss 800-293-4232800-293-4232 gratis accenter och symboler du kan lägga till diakritiska tecken eller symboler genom att klicka på knappen "Lägg till anteckningar" och låter oss veta vilka särskilda karaktär du behöver och där det hör hemma i din text. När du beställer, vi lägger till den i och skickar du ett bevis visar den slutliga utformningen. Klass tröjor om du utformar klass tröjor, det finns många sätt att göra din design som sticker ut.

Ett alternativ är att skicka en lista med student namn och förklara hur du vill ha dem i din design. Vi kan ordna dem inuti en stor '09"eller din skola bokstäver. Eller har alla i din klass tecken ett pappersark, avsöka den i datorn, och maila den till oss för en unik och personlig shirt design.

Ring oss för stöd - vi hjälper dig skapa perfekta klass design, välja rätt produkt för din grupp och få bästa möjliga. Ta nästa steg - fortfarande behöver hjälp? Kontakta oss ring 800-293-4232800-293-4232 gratis för en prisuppgift