Hur det fungerar

Logga in

Logga in på ditt konto genom att klicka på «Logga IN» i huvud meny.

 

Utforska den pågående auktioner

Bläddra online kataloger genom att klicka på «Auktioner» i huvudmenyn. Välj bara de som du gillar mest!

BIN pris

Många objekt på notering kan har köpa den nu pris om du gillar att betala detta belopp så du kan köpa objektet direkt utan att gå i budgivning process.

Ett klick tillgång till din favorit artiklar

Medan du surfar en katalog att spara alla objekt du vill ha i din lista över favorit artiklar. Du kommer att kunna se dem i din profilsida direkt.


Lägga ett bud

Vissa som du vill lägga ett bud på en specifik artikel du vill köpa? Du måste bara ange i din anbudsbeloppet och klicka sedan på knappen "BID". Vänligen anges Observera att att lägga ett bud innebär att du håller med betala för det på priset om ditt bud slutar som det bästa erbjudandet för ett objekt. Steg för steg

Du kan använda "'eller' -' knapparna för att justera ditt bud ännu lättare. Ditt bud uppdateras automatiskt med det lägsta beloppet beroende på det aktuella anbudsbeloppet:

  Spara en köporder

Detta är det bästa sättet att bjuda om du redan vet det maximala beloppet du vill placera som ett bud på ett objekt eller om du inte är tillgänglig vid tidpunkten en auktion stänger; Låt eBid bud för din räkning varje gång en concurrent bud på din favorit artiklar.

Regelbundet kontrollera dina e-postmeddelanden

Visas en varning via e-post i fallet att du inte längre är högstbjudande. Bara logga in och placera en köporder om du vill bjuda igen.

 

Auktionen avslutas...

Njut av budgivning på eBid! Sista är inte i slutet av auktionen men början av stängning. När ett objekt börjar stängning, har du två minuter kvar för att bjuda igen. Varje gång en bud igen, återställs återstående tid på 2 minuter. Igen och igen... 

Du vann en post

Grattis! Du kommer att informeras via e-post inom kort. Ber vi dig att betala beloppet av auktionerna du har vunnit auktioner inom 2 dagar. När du har betalat, vänligen kontakta säljaren direkt för leverans av ditt objekt.